Bra. - Våra produkter

Sortiment

Högeffektiva verktyg för bästa prestationer hos dig

Från proffs för proffs. Vi har över 50.000 verktyg för slipning, kapning, fräsning, polering och materialavverkning i vårt sortiment. Vårt programs bredd och djup erbjuder användarna den passande produkten för varje krav - ofta till och med flera varianter.

Klicken Sie für mehr Informationen Klicka dig fram för mera information
Slipband och sliphylsor Visa produkter >
Fiberskivor Visa produkter >
Slipark och rondeller Visa produkter >
Quick-changerondeller Visa produkter >
Lamellsliphjul och Lamellslipstift Visa produkter >
Lamellslipskivor Visa produkter >
Kronenflex kapskivor Visa produkter >
Kronenflex Navrondeller Visa produkter >
Elastiska slipmedel Visa produkter >
Roterande hårdmetallfilar Visa produkter >
Diamantkapskivor Visa produkter >
Diamantslipskålar Visa produkter >
Stålborstar Visa produkter >
Kemi, rengöring och filtrering Visa produkter >
Filt- och polerverktyg Visa produkter >
Kärnborrar och hålsågar Visa produkter >
Stödrondeller Visa produkter >
Nylonprodukter Visa produkter >
Produkter i SB-förpackning Visa produkter >
Aktiviteter Visa produkter >

Användningar

Från grovt till fint: Rätt lösning för varje material

Vad än du vill bearbeta med våra verktyg: Klingspors kvalitetsprodukter uppfyller även högsta krav på ytkvalitet, brukstid och bearbetningskapacitet.

Slipning och kapning av metaller sliter extra hårt på de använda verktygen. Vilken metall du än vill bearbeta: Vi levererar det passande slipverktyget. Se på alla produkter för metall, icke-järnmetaller och rostfritt stål
Metaller, icke-järnmetaller och rostfritt stål
Hårda och spröda material såsom glas och keramik kräver i alla bearbetningssteg högvärdiga, pålitliga och exakta verktyg. Vi har utvecklat talrika slipmedel speciellt för särskilda krav från dessa material. Se på alla produkter för glas och keramik
Glas, keramik
Med våra slipmedel för bearbetning av syntetmaterial, gummi och läder uppnår du utmärkta resultat och jämna slipytor med alla relevanta användningar och arbetsstycken. Se på alla produkter för syntetmaterial, gummi,och läder
Syntetmaterial, gummi, läder

 

maskiner

Det perfekta verktyget för varje arbetssteg

Vilken maskin du än vill använda för en individuell lösning av ditt användningsproblem: Klingspor slipmedel levererar högsta kapacitet och tillförlitliga resultat vid kapning, materialavverkning och finish.

trennen

Kapning

Snabb och lönsam kapning av material är inom många användningsområden ofrånkomlig för våra kunder. Av lika stor betydelse som långa brukstider är därvid säkerheten vid användning av snabbroterande slipverktyg. Vid beaktande av oSa-direktiven och den europeiska säkerhetsstandarden EN 12413 uppfyller våra kapverktyg den högsta säkerhetsstandarden.

Materialabtrag

Materialavverkning

Avgörande för verktyg för materialavverkning är ett aggressivt slipförhållande och helst en hög avverkning vid ringa kroppslig belastning för användaren.

Finish

Finish

Vid finishen är släta, jämna ytor och permanent reproducerbara arbetsresultat av vikt. Vi stödjer våra användare att uppnå sina mål med teknologiska utvecklingar såsom den antistatiska beläggningen ACT.

Läs vidare … Vår kvalitet