Se filmen!

2019-09-23

Sedan 1 mars 2019 är Klingspor aktiv i de sociala nätverken Facebook, Instagram och Linkedin och ger sina kunder där information om företaget och sina produkter.

Se filmen!

Se filmen!

Sedan 1 mars 2019 är Klingspor aktiv i de sociala nätverken Facebook, Instagram och Linkedin och ger sina kunder där information om företaget och sina produkter. Från och med nu finns tillverkaren av gula slipmedel också representerad på You-Tube och tillhandahåller där högvärdiga filmer om produkter och användning - såväl för professionella användare som för ambitiösa amatörer.

Klingspors produktsortiment är enormt, och användningsmöjligheterna är nästan gränslösa. Då är det desto viktigare att ge återförsäljare och slutanvändare tips för korrekt användning och hantering av Klingspors produkter.
Punktligt till byggmaskinmässan (kort bauma) 2019 i München kom starten i april med fyra användningsvideos ur Klingspors sortiment med diamantverktyg. De började med skillnaden mellan kvalitetskännetecken på diamantkapskivor, fortsatte med differentiering av olika segmentarter och lämnade slutligen detaljerad bakgrundsinformation om nya teknologier, så att användare hittar allt, de behöver veta om diamantverktyg.

 

Ytterligare information planeras

Utöver användning av diamant-kapskivor publiceras på Klingspors You-Tube-kanal också regelbundet nya videos om Klingspors övriga sortiment. Dessutom hittar användarna säkerhetsinstruktioner och tips och tricks om slipning av olika material. ”Vi har bestämt oss för denna typ av videos, eftersom vi vill ge våra kunder möjlighet att intensivt engagera sig i användningen av våra produkter - utan att därför behöva köra långa sträckor eller betala kursavgifter. Det är slutligen ett kostnadsfritt tilläggserbjudande, och vi gläder oss över varje person, som utnyttjar och profiterar av det”, förklarar Holger Burkhardt, som är marknadschef hos Klingspor.

 

Hemlig stjärna: Gavin Smith

Rollen som produktexperten i videon debatterades länge i förväg: En extern skådespelare eller en medarbetare? Slutligen bestämde man sig för den interna lösningen. Slipmedel-experten och den certifierade produkttränaren Gavin Smith från Klingspor UK blev ett äkta lyckokast: ”Att ha en medarbetare i företaget, som känner sortimentet in- och utvändigt, kan förklara bra och alltid uppträda sympatiskt och autentiskt framför en kamera, är en extra stor tillgång”, betonar Burkhardt vidare. Gavin Smith kommer också i kommande videos överta produktexpertens roll – inte minst, eftersom han inte alls behöver förställa sig.

 

Länk till Klingspors You-Tube-kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCKuoQthfj1WPylTqGbLErNA