Var god och följ med här!

2019-10-07

De sociala nätverken har revolutionerat internet. För många människor har de numera blivit en fast beståndsdel i den normala dagsrutinen och en viktig informationskälla. Hög tid alltså, att också Klingspor omedelbart börjar arbeta med Facebook och Co.

Klingspor i sociala nätverk

Klingspor Social mediaDe sociala nätverken har revolutionerat internet. För många människor har de numera blivit en fast beståndsdel i den normala dagsrutinen och en viktig informationskälla. Hög tid alltså, att också Klingspor omedelbart börjar arbeta med Facebook och Co.

Klingspor-slipmedel används i hela världen. Kunderna uppskattar framför allt den tillförlitliga kvaliteten, det breda produktsortimentet och det omfångsrika serviceerbjudandet. Från och med nu kan kunderna komma i ännu närmare kontakt med företaget och märket Klingspor - i de sociala nätverken! Olaf ter Jung, som fram till 1 juli 2019 var VD för marknadsföring och försäljning, innan han utsågs till styrelsemedlem i Klingspor AG,  om innehållet i sociala medier: ”I våra sociala-media-kanaler hittar Klingspor-kunder och -användare allt om slipning och kapning: Värdefull produktinformation, viktiga företagsnyheter, men också många tips om slipning och hantverket i allmänhet.” Med den nya Klingspor-corporate-kanalen vill man utvidga online-anbudet och ge kunderna möjlighet att lättare komma i kontakt med Klingspor.

 

 

Innehåll, som ger mervärde

Fans av märket Klingspor hittar företaget inte endast på facebook utan också på instagram och linkedin. För oss är det viktigt, att var och en som använder Klingspor-produkter, känner sig tilltalad av vårt innehåll! Vi vill erbjuda våra kunder information, som de har användning för”, förklarar ter Jung vidare. Steg-för-steg-instruktioner, användningstips, bakgrundsrapporter och intressanta användningsexempel för märket Klingspor och vårt omfattande produktsortiment närmare användarna inom industri och hantverk.

Är du ett Klingspor-fan? Då följer du oss på våra sociala-media-kanaler på FacebookInstagram och LinkedIn!