Det nya Produkter i SB-förpackning

Klingspor har stått för högkvalitativa och pålitliga slipprodukter för proffsanvändare i 130 år. Sedan sommaren 2022 kan proffs och gör-det-självare också köpa många produkter från Klingspor-sortimentet i mindre förpackningsenheter.

Med det nya Produkter i SB-förpackning möter Klingspor kundernas önskemål om mindre förpackningsenheter och samordnade förpackningar. Användarna har upprepade gånger efterfrågat möjligheten att köpa Klingspor-produkter i mindre mängder. Klingspors butikssortiment erbjuder nu ett stort antal produkter i olika kornstorlekar och dimensioner.

Totalt omfattar det nya Produkter i SB-förpackning nästan 300 produkter, både för handslipning och för slipning med handhållna maskiner. Man har tagit hänsyn till de vanligaste maskintyperna, dimensionerna och hålformerna. Förutom individuellt förpackade kardborrerondeller, remsor, ark, slipsvampar, små slipstift och kapskivor utgör framför allt set med en produkt i olika kornstorlekar en stor del av det nya sortimentet.

Allt är en del av blandningen!

Vare sig det handlar om gips-, snickeri- eller metallkonstruktion: Klingspor-sortimentet erbjuder även mindre hantverksföretag och privata användare möjlighet att använda professionella slipverktyg. Produkterna finns i specialbutiker men även i välsorterade byggvaruhus och nätbutiker.

Tillämpningsområden för Produkter i SB-förpackning

Tillbaka till slipkunskap