Börja handla direkt!

Genom att bli återförsäljare hos oss kommer du att kunna välja bland ett av marknadens bredaste sortiment inom efterbearbetning och slipning. Vi jobbar endast med industrikvalité vilket borgar för en säker och bra arbetsmiljö.

Vill du att vi ska bli din leverantör?

När du kontaktar oss gällande frågor kring olika produkter och problem så får du alltid ett kvalificerat svar. Vi har specialister inom samtliga produktområden och vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra återförsäljare och sänka era kostnader. Våran servicemail 24h@klingspor.se är öppen dygnet runt och här garanteras ett svar inom max 24 timmar.

När du blir återförsäljare hos oss så har du också tillgång till vår webbshop som ligger här på hemsidan. Den underlättar ytterligare era inköp och gör det lättare att samla olika produkter från en leverantör – Klingspor. I Webbshopen hittar du lagersaldon, priser, applikationer mm på ett ställe. Det spar mycket tid och effektiviserar era inköp vilket reducerar era kostnader.

Varmt välkommen till Klingspor!

Vi kommer göra vårt yttersta för att du skall få den service och kvalité som du är värd.

 

 

Vi är bara ett klick bort

Du kan alltid vända dig till våra erfarna specialister om du behöver hjälp, goda råd och svar. Förutom att vara experter på våra egna produkter har våra specialister erfarenhet av de branscher vi samarbetar med. Det kan vara inom slipning, uppsågning, gradning, polering eller liknande.

Fredrik Ohlander
VD