Forskning och utveckling

Klingspor har under 1900-talet tagit fram flera produkter som varit banbrytande bland annat höghastighetsskivan för vinkelslip som idag är standard överallt. Vårt forsknings- och utvecklingsavdelning i Tyskland fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och förbättra de befintliga. Klingspor är också med i OSA (Organisation Safety of Abrasives) vilket är en säkerhetsstandard som garanterar att slipmaterial till vinkelslipar håller kraven som finns idag gällande arbetsmiljö och säkerhet.

För oss på Klingspor är det mycket viktigt och gör oss stolta att vi fortsätter ligga i framkant när det gäller att utveckla, ta fram och skapa nya, bättre och säkrare produkter till branschen!

Vi är också noga med säkerhetsarbetet gällande våra höghastighetsskivor och detta säkerställs med vår medverkan i oSa – Organization for the Safety of Abrasives. 

Vår forsknings- och utvecklingsavdelning i Tyskland fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och förbättrar de befintliga.

 

oSa Membership Certificate

oSa Membership Certificate

Vi är bara ett klick bort

Du kan alltid vända dig till våra erfarna specialister om du behöver hjälp, goda råd och svar. Förutom att vara experter på våra egna produkter har våra specialister erfarenhet av de branscher vi samarbetar med. Det kan vara inom slipning, uppsågning, gradning, polering eller liknande.

Fredrik Ohlander
VD