Leverans över hela Sverige

Som enda producent av slipmaterial har vi ett Nordiskt lager som är strategiskt placerad i Kolding, Danmark för bästa leveranstid och service till alla Nordiska länder. I Sverige ligger huvudkontoret i Surahammar. Vi har en nära relation till våra samarbetspartners, en svensk säljorganisation och leverans över hela landet. Våra kunder köper de produkter de behöver direkt från oss eller genom någon av våra många återförsäljare, till exempel järnhandlare eller industriåterförsäljare.

Våra säljare är dagligen ute och hjälper kunder att effektivisera sin produktion. Vårt mål är att reducera kostnaderna för kunderna och vara en flexibel leverantör. Säljarna är specialutbildade inom slipning och vid behov har vi tillgång till tekniker och specialister från Tyskland.

Tillsammans med våra distributörer kan vi erbjuda effektiva logistiklösningar med snabba leveranser. Produktprogrammet i Sverige innefattar slipning, sågning, avgradning, polering och hjul.

Vi är bara ett klick bort

Du kan alltid vända dig till våra erfarna specialister om du behöver hjälp, goda råd och svar. Förutom att vara experter på våra egna produkter har våra specialister erfarenhet av de branscher vi samarbetar med. Det kan vara inom slipning, uppsågning, gradning, polering eller liknande.

Fredrik Ohlander
VD