Varför Klingspor?

Traditioner ger trygghet men det är tack vare servicen, sortimentet och de smidiga leveranserna som kunderna väljer oss. Våra kunder har i dag ett brett produktsortiment av högsta kvalitet att välja från. Våra medarbetares kunskap och rådgivning är också en viktig del: att vara flexibel och hjälpa kunderna att effektivisera sin arbetsprocess med vårt kunnande och produkter.

Vi har sett hur kunder och företag inom metall- och vindkraftsindustrin kan få sin arbetsprocess att löpa snabbare med resultat som lever upp till förväntningarna.

Vi på Klingspor är lyhörda vad gäller kundernas behov och utmaningar. Det ger oss en god grund att tillsammans se möjligheterna till effektivisering. En öppen, levande dialog med kunderna ger dem verktygen att lösa problem snabbare och smidigare än tidigare. Så här beskriver en av våra kunder Klingspor och samarbetet:

Här nedanför hittar du utvalda kunder och partners

Ostnor
Getinge AB
Jack Midhage

Vi är bara ett klick bort

Du kan alltid vända dig till våra erfarna specialister om du behöver hjälp, goda råd och svar. Förutom att vara experter på våra egna produkter har våra specialister erfarenhet av de branscher vi samarbetar med. Det kan vara inom slipning, uppsågning, gradning, polering eller liknande.

Fredrik Ohlander
VD